Hoogvliet 50 jarig jubileum

Een groots jubileum met een gouden tintje

Hoogvliet 50 jarig jubileum

Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met 67 vestigingen in het westen en midden van Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Alphen aan den Rijn en de organisatie telt ruim 5.000 medewerkers.

Hoogvliet supermarkten bestaat 50 jaar en om deze mijlpaal in haar bestaan te vieren werd alles uit de kast gehaald om het personeel te bedanken voor haar mateloze inzet. In samenwerking met MAPH werden ingeschakeld om het entertainment voor het jubileumfeest te programmeren. De opdracht was: iedereen verbluffen met een waanzinnige show met de beste internationale artiesten.

Met ruim 140 touringcars werden ruim 5000 medewerkers vanuit de vestiging waar ze werkzaam zijn richting het feestterrein in Bleiswijk gereden. Bij aankomst werd iedereen ontvangen onder de grote parachute tent, met in het midden de ronddraaiende DJ-booth en DJ Fajah Lourens achter de knoppen. Na een geweldige eerste indruk kwam men terecht in de gigantische hangar-tent met transparant dak. De gasten kregen een welkomstdrankje aangeboden door onze prachtige dames van de ontvangst. Met het ondergaande zonnetje, goed zichtbaar vanuit de tent, was het goed toeven voor de mensen.

Terwijl de 5000 gasten in hoog tempo binnen werden gehaald door onze niemand minder dan presentator Johnny die Mol, was het tijd om de food area te ontdekken. De food-tent was overzichtelijk ingedeeld door verschillende afdelingen met onder andere de bakkerij, de slagerij, wereldgerechten en een saladebar. De gasten konden zich te goed doen aan een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten zoals spareribs en broodjes pulled pork, panini’s en flammkuchen, wraps en wok, en er was een groot buffet met zoetigheden zoals muffins, brownies en snoep.

Plots ging de muziek harder en werd het publiek opgezweept. Het was tijd voor de openingsact van Hans Klok. De ene na de andere illusie werd vertoond met als hoogtepunt de opkomst van Hoogvliets algemeen directeur. Na deze spetterende opening was het tijd om te genieten van de rest van het programma met Kensington, 2 Unlimited, The Partysquad, The Flying drums en als klapper op de vuurpijl niemand minder dan de nummer 1 DJ van de wereld: Martin Garrix!

Om de avond af te sluiten werd een indrukwekkende eindshow afgespeeld inclusief vuurwerkshow en een hoop special effects. Een gepaste wijze om dit buitengewone personeelsfeest met een knal te beëindigen.

Het evenement vond plaats op de nieuwe locatie van Hoogvliet Supermarkten aan de A12 te Bleiswijk, hierdoor viel dit feest niet onder de WKR-regeling.

Namens het team van Buro Voor Muziek willen wij Hoogvliet Supermarkten en partner MAPH hartelijk danken in het vertrouwen en de mooie opdracht!

Persoonlijke afspraak maken
Terug naar boven