• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Bolletje 150 jarig jubileum

Bolletje 150 jarig jubileum

Wie kent de spreuk “ik wil Bolletje” niet?

Bolletje bestaat alweer 150 jaar. De perfecte reden om dit unieke jubileum te vieren met een spectaculair feest!

De opdrachtgever had als wens om het feest te laten plaatsvinden in de fabriekshallen op het terrein waar het 150 jaar geleden allemaal is begonnen. Prachtige hoge ruimtes met veel oorspronkelijke elementen, een ideale locatie om een spetterend feest te organiseren! Drie hallen die omgetoverd mochten worden met ieders een andere uitstraling. Vooraf hebben we door een 3-D animatie het feest gepresenteerd zodat de klant direct een mooi beeld krijgt hoe de setting zou worden.

De grootste zaal hebben wij in samenwerking met onze partners Maph, Quality Catering, HPPL Licht en Geluidstechniek en Kaak Inrichting als sfeervolle feestzaal omgebouwd. De avond werd spectaculair geopend door de openingsact Slagerij van Kampen. In de openingsshow werd er toepasselijk met een kleine knipoog naar het 150 jarig jubileum gerefereerd.

De live band in het land met blazers de Perfect Showband, verzorgde de muzikale omlijsting van de avond en in deze feestzaal traden tevens op gedurende de avond Glennis Grace, Wolter Kroes, Frans Duijts en als ultieme afsluiter 2 Unlimited! Put your hands up in the air!

De tweede zaal was speciaal ingericht voor apres-ski liefhebbers. De hele avond heerlijke meezing en meefeest hits in Tiroler sfeer. Duo Die Geile Madeln, maar ook de Tribute acts  Helene Fisher bij Sara en Lesly Williams Tribute to Hazes, verzorgden een gezellige show.

De derde zaal was speciaal omgebouwd voor de rustigere feestvierders. Trio Come Again verzorgden akoestisch mobiel de juiste nummers bij de lounge banken. Daarnaast liepen in deze zaal diverse entertainers rond zoals een goochelaar, typetje en een karikaturist.

De wens van de opdrachtgever “ voor ieders wat wils” is geslaagd, en de genodigden van het Bolletje jubileum Event spraken zeer lovend over dit legendarische feest!

Wij willen Bolletje BV hartelijk danken in het vertrouwen en de mooie opdracht!

Evenement titel: Bolletje 150 jarig jubileum
Soort evenement: Jubileum, Personeelsfeest
Aantal ruimten 3
Aantal gasten 700
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Persoonlijke afspraak maken?

    * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.