Carnavalskraker 2020

Carnavalskraker 2020

Mrt | 2020

Wat is dan de carnavalskraker van 2020? Winnaar van de Brabantse verkiezing ‘Kies je kraker’ was dit jaar Lamme Frans met ‘Handjes Bloemetjesgordijn’, maar de ultieme carnavals hit was dit jaar toch echt ‘De Toreador’ van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans.

De originele versie van ‘De Toreador’ is officieel van Jacques Herb, bekend van hits als: ‘Manuela’ en ‘Een man mag niet huilen’. ‘De Toreador’ werd uitgebracht in 1972, maar werd begin dit jaar nieuw leven in geblazen door de mannen van Opgeblazen samen met Wilbert Pigmans. Afgelopen carnaval was dit de hit die overal uit de speakers knalde en met stip de carnavalskraker van 2020.

Carnaval 2020 zit erop en veel verenigingen zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor 2021, want dat goede muziek een essentieel onderdeel is voor een geslaagde carnaval is wel gebleken. Wij bieden je dan al ook alle keuze als het gaat om je carnavals artiesten. Denk aan te gekke artiesten als SnollebollekesRonnie Ruysdael en Vieze Jack, maar ook te gekke bands. Bij Buro Voor Muziek heb je een ruime keuze uit de beste carnaval artiesten! Bekijk en boek nu onze carnavalsbands en –artiesten.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op FacebookInstragram & Youtube

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven