• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Heerenzitting De Kroon groot succes

Heerenzitting De Kroon groot succes

Afgelopen zondag deden wij de productie voor de eerste editie van de Heerenzitting De Kroon in De Kroon in Markelo. Driehonderd keurig in smoking gestoken heren werden vermaakt door artiesten als: Ronnie RuysdaelDie Geilen MädelnStef Ekkel & Jeroen Smits. Naast deze artiesten waren er ook nog tal van dans en percussie acts. De presentatie lag in handen van Femke Bleeker. Ondertussen vloeide het bier rijkelijk uit de tapkranen en werden er diverse versnaperingen geserveerd. De eerste editie van deze Heerenzitting was een groot succes.

Wilt u ook een Heerenzitting of uw evenement van A tot Z laten organiseren? Dat kan bij Buro voor Muziek. Voor meer informatie kunt contact opnemen met een van onze medewerkers via info@burovoormuziek of bel ons op 088-4608000.

BRON & FOTO’S: Maarkelsnieuws

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.