Boulevard band

Een moderne coverband uit het noorden van het land bestaande uit 7 zeer ervaren en technisch bedreven muzikanten.

De band Boulevard boeken voor een optreden? De band Boulevard is een moderne coverband uit het noorden van het land bestaande uit 7 zeer ervaren en technisch bedreven muzikanten. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Boulevard.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Boulevard band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Moderne coverband

De band Boulevard is een moderne coverband uit het noorden van het land. De band bestaat uit 7 zeer ervaren en technisch bedreven muzikanten. Een fantastische zanger, twee zangeressen, een bassist, drummer,toetsenist en een dijk van een gitarist in de gelederen weet de band werkelijk ieder evenement tot een groots succes te maken. Coverband Boulevard is veelzijdig en origineel. Daarnaast beschikt de  band ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt.

Verschillende avondvullende shows

Met keuze uit drie verschillende avondvullende shows.  Een live-album, tv-optredens, meerdere theater tournees, een technisch zeer hoogstaande geluid, licht en videoshow, en vele optredens per jaar op zak, onderscheidt Boulevard zich al jaren duidelijk ten opzichte van andere bands.

Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet boulevard band een ieder aan zich te binden. Boulevard heeft in no time de klik met het publiek gemaakt.

Boulevard heeft al meer dan 20 jaar ervaring

Een avond Boulevard bied voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan boden niets is te dol. Niet voor niets draait de band al ruim 20 jaar mee aan de Nederlandse top. De band heeft volledig terecht het predicaat “meest veelzijdige coverband van Nederland” verdient.

Samenstelling

Graag stellen wij de leden van Boulevard aan u voor:

  • Bart Schwertmann: Zang, Gitaar
  • Froukje Kits: Zang
  • Hilda van der Meer: Zang
  • Steven Lont: Toetsenist
  • Ytzen Peterson: Gitaar
  • Jens Tanger: Basgitaar
  • Peter ten Wolde: Drums

Boulevard band verzorgt een show van 3 x 45 minuten.

Direct Boulevard band boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven