• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Die Powerhosen

Die-Powerhosen- boeken?

Meer informatie over Die Powerhosen

De Schlagershow van Die Powerhosen, elk feestje een Erfolg!
Ben je op zoek naar de ultieme Duitse muzieksensatie? Die Powerhosen hebben onmiskenbaar hun stempel gedrukt op de Oktoberfestscene. Met een ensemble van tien getalenteerde muzikanten, inclusief een dynamische blazerssectie en de vocalisten Klaus van Königswinter en Gretchen Grönemeier, zetten zij elk evenement op zijn kop met een onvergetelijke show vol top hits en muzikale hoogstandjes! Waarom zou je andere artiesten overwegen zoals Helene Fischer, Heino, Bon Jovi of Micki Krause, als Die Powerhosen je een complete ervaring bieden? Ze brengen een non-stop spektakel van bekende Duitse en Engelstalige nummers, perfect voor elke Oktoberfest viering. Of je nu fan bent van klassieke Schlagerhits, de Top 2000, Apres Ski muziek of de grootste feestknallers, Die Powerhosen garanderen topentertainment. Klaus en Gretchen zorgen bovendien voor geweldige interactie met het publiek. Hun veelzijdige repertoire spreekt zowel jong als oud aan, van populaire nummers van artiesten als Nena en Rammstein tot meezingklassiekers en dansbare hits. Die Powerhosen zijn de perfecte keuze om jouw feest onvergetelijk te maken. Kortom, een feest met Die Powerhosen belooft een knallende ervaring te worden. Boek ze nu voor een ongeëvenaard feest!

Populaire oktoberfeestband boeken voor je evenement

Na het betere deel van west Europa, Mallorca en “Die Malediven” zijn nu ook “Die Niederlanden” aan de beurt. De oranje westerburen, inmiddels rijk aan vele Oktoberfesten, Duitse avonden en Bierfeesten ontvangen “Jutta & Manni” featuring “Die Powerhosen” met open armen. Massaal meedeinen, uit volle borst meezingen met de beste Duitse Schlagers is aan de orde van de dag. En warempel,… hier en daar een spontane Jodl ontspruit aan het feestgedruis! Het feest kan beginnen! De Schlagershow van Die Powerhosen, elk feestje een Erfolg!

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Die Powerhosen

  Gelegenheden
  • Feesttent
  • Festival
  • Oktoberfest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.