DJ de Disco Kings

Disco Kings boeken? Heb je zin in een avond gezellig stappen? Dan ben je toe aan een avondje Disco Kings! Heerlijk een avondje swingen op hits van nu en 70’s, 80’s & 90’s muziek, met de originele videoclips. Meer dan 10.000 videoclips, dus ook jouw favoriet zit erbij!

Om het ultieme discogevoel te ervaren, geven we elke avond leuke cadeautjes weg (discobollen, kubussen, lichtstaven, etc.). De Disco Kings maken van elk bedrijfsfeest, verjaardag, kermis, bruiloft of classic party een succes. De Disco Kings geven je 100% feestgarantie! Kijk bij de referenties om een indruk te krijgen waar we zoal hebben gespeeld of…..
We kunnen je duizenden foto’s laten zien van al onze feesten, om een beeld te krijgen, maar beter is het om een keer te komen kijken en het zelf te ervaren!

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Disco Kings
de Disco Kings boek je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn de Disco Kings?

De Disco Kings zijn een aantal muzikale Hollandse jongens die ervan houden de tent op z’n kop te zetten.
De Disco Kings is opgericht door Christo Meijer. Hij komt op zowel kleine als grote feesten. Van bruiloften tot personeelsfeesten, van Sara/Abraham parties tot kermissen en festivals. Het wordt gegarandeerd een feest door zijn enorme passie en enthousiasme, waardoor niemand meer stil kan blijven staan! Onder het motto: elk feest wordt nog beter dan de vorige, heeft hij al menig feest tot een overgetelijke avond gemaakt. Bij grote feesten neemt hij één van zijn vrienden mee!
Christo heeft jaren als vaste dj gedraaid bij de volgende uitgaansgeledenheden: City Lido (Groenlo), De Woage (Halle), De Radstake (Varsseveld) en goed voor meer dan 30 jaar feestervaring. Sinds een optreden tijdens de Zwarte Cross van 2007 bestaan de Disco Kings al en hebben ze menig feestje onveilig gemaakt.
Kortom: een feest is pas een feest als de Disco Kings zijn geweest!!!!!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven