Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op

Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op boeken voor je evenement? Kermis, kantine of carnavalstent, met Altijd Larstig & Rob Gasd’rop (AL&RG) ga jij altijd voor een 10 op de schaal van GEDONDER! Meer informatie over Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op of andere toffe DJ-act als BeatcrooksBende van Ellende en Luftwaffel boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Altijd Larstig en Rob Gas dr Op boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op?

Kermis, kantine of carnavalstent, met Altijd Larstig & Rob Gasd’rop (AL&RG) ga jij altijd voor een 10 op de schaal van GEDONDER! Slalommend tussen hardstyle, meezingers, (happy) hardcore en foute kneiters dirigeren zij het publiek naar een tandje schever en activeren ze je karaokelust. Nooit chique, altijd gezellig!

Altijd Larstig & Rob Gas D’r Op zijn jouw party DJ’s van A tot Feest. Van appetijtelijke apres ski kneiters tot exotische R&B glijders, gecombineerd met heroische hardstyle klappers en meer. U vraagt, zij draaien, wij feesten! AL&RG staan bekend om hun energieke en schaamteloze edits, die meer dan eens online viral zijn gegaan via Dumpert en Vkmag. Tracks als Bloed, Zweet & Tranen (Andre Hazes), Stupid (Tess), Kleine Blonde Mariandel (Rob Ronalds) en Happy New Year (Abba) staken zij al in een harder jasje en leverde support op van feestacts als Zany, Beatcrooks, Mashup Jack en meer!

Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op boeken

Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op of als je meer informatie wilt over Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Nog meer Feest DJ's boeken?

Terug naar boven