DJ Harry

DJ Harry boeken voor je evenement? Met DJ Harry is je café vol confetti, je tentfeest in een sit-down en je festival een complete chaos! Meer informatie over DJ Harry of andere toffe DJ-act als BeatcrooksDansado & de Feestneger en Feestnation boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Harry boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is DJ Harry?

DJ Harry. Dé energieke stuiterbal met een focus op FEEST! Met meer dan 200 boekingen per jaar in binnen- en buitenland is DJ Harry een DJ die alle hits van de laatste 20 jaar in een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo voorbij laat komen. Een uur durende show of een avondvullend programma vol confetti, sfeer, zijn eigen mix van muziek en zijn aanstekelijke stem. Met DJ Harry is je café vol confetti, je tentfeest in een sit-down en je festival een complete chaos!

DJ Harry boeken

DJ Harry boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van DJ Harry neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van DJ Harry of als je meer informatie wilt over DJ Harry en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Terug naar boven