DJ Timmie Tirol

DJ Tim Little boeken voor een optreden? DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche.  ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij!
Tijdens de Meet&Greet na afloop van zijn optreden bestaat de mogelijkheid om met deze super enthousiaste grootheid op de foto te gaan! Op deze pagina vindt je  meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Tim Little.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Timmie Tirol boeken kleinste dj boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Timmie Tirol

Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies. Maar is nu te boeken bij Burovoormuziek.nl
Van Happy Hardcore tot Rock, van après-ski tot muziek uit de jaren ’70, alles behoort tot de grote feestmuziek keuze van deze kleine gigant.

Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of discotheek/feesttent te groot voor de DJ capriolen van Tim Little. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot feest.

Het maakt niet uit of u Tim als Dj Tim Little of Dj Timmie Tirol boekt, met deze kleine grote man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!

Direct DJ Timmie boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven