DJ Tony Star

Geboren om te vermaken en entertainen.

DJ Tony Star (Sterretje)

DJ Tony Star  boeken voor een optreden? Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle populaire artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Tony Star.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Tony Star dj boeken sterretje

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

DJ Tony Star biografie

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken. Te entertainen. Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan.

Al sinds zijn jongere jaren vind hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ carriere een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een verdomd goede show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)!

Tony Star is niet gewoon een DJ bekend van TV die op de play-knop drukt. Na meer dan 200 optredens (alleen al afgelopen jaar!) door heel Nederland en daar buiten, is het hem gelukt om enorm te groeien waardoor hij elk feestje naar een hoger niveau brengt!

Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje dat wel wat dikke beats kan gebruiken!

Inmiddels kent heel Nederland Tony Star. Als DJ, producer, én als TV-personality. Van Pauw en Witteman tot RTL Boulevard en weer terug: je kunt simpelweg niet om deze mateloos populaire DJ en BN’er heen.

En daar blijft het natuurlijk niet bij! Via het boekingskantoor van Buro Voor Muziek is Tony Star te boeken als DJ. De koffer met alleen de heetste hits en club beukers zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme feest-gevoel te laten beleven. Bovendien heeft Tony al een aardige lijstje met programma’s op zijn naam staan waar altijd met veel plezier naar terug gekeken kan worden. En dan nog maar te zwijgen over de muziek die hij produceert!

Muziek

– Two Stars
– Rock you real hard
– Slizzle
– Blue Star
– Evolution
– Livin For Tonight ft. Sophie White
– Bring that beat back
– Away ft. Baltic System
– I know the way

Direct DJ Tony Star boeken, bel dan Buro voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven