Duo His & Co

Een veelzijdige duo coverband

His & Co boeken voor een optreden ? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo band His & Co . Wilt u direct Duo His & Co boeken? Bel dan 088- 4608000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
His en Co duoband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

De moderne apparatuur maakt het tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting van 2 personen het geluid van de originele muziek zo exact mogelijk neer te zetten. En, om het geheel compleet te maken speelt His & Co muziek van iedereen, voor iedereen: dus van rock tot wals en van Nederlandstalig tot disco en moderne pop.

Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring maakt de muziek van His & Co geschikt voor een kermis, een bruisende bruiloft, een knallend bedrijfsfeest, en van feesttent en zaal tot gewoon een gezellig avondje café.

Samenstelling

Graag stellen wij de leden van His & Co aan u voor:

  • Renee Hissink (His): Toetsenist
  • Ollie (Co): Zang, Gitarist

Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van Duo His & Co. Voor meer aanvullende informatie, beschikbaarheid en boekingen bel of mail Buro Voor Muziek.

Duoband His & Co voor #bruiloften # bedrijfsfeesten # receptie’s # kermissen # diner dansants

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven