Duo His & Co

Een veelzijdige duo coverband

His & Co boeken voor een optreden ? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo band His & Co . Wilt u direct Duo His & Co boeken? Bel dan 088- 4608000

His en Co duoband boeken

Biografie

De moderne apparatuur maakt het tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting van 2 personen het geluid van de originele muziek zo exact mogelijk neer te zetten. En, om het geheel compleet te maken speelt His & Co muziek van iedereen, voor iedereen: dus van rock tot wals en van Nederlandstalig tot disco en moderne pop.

Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring maakt de muziek van His & Co geschikt voor een kermis, een bruisende bruiloft, een knallend bedrijfsfeest, en van feesttent en zaal tot gewoon een gezellig avondje cafΓ©.

Samenstelling

Graag stellen wij de leden van His & Co aan u voor:

  • Renee Hissink (His): Toetsenist
  • Ollie (Co): Zang, Gitarist

Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor van Duo His & Co. Voor meer aanvullende informatie, beschikbaarheid en boekingen bel of mail Buro Voor Muziek.

Duoband His & Co voor #bruiloften # bedrijfsfeesten # receptie’s # kermissen # diner dansants

Terug naar boven