Lead

100% live, 100% feest!

Coverband Lead boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband Lead. Wilt u direct coverband Lead of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
LEAD boeken, coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Coverband Lead

En toen was er LEAD!

Deze band heeft maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale Party-animals het podium betreden. Vanaf de eerste set word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys. Door hun breed georiënteerde repertoire zal je als feestganger niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het muzikale spektakel van deze band.

FEEST is gewoon wat je wilt bij het horen van LEAD!

Bezetting:

  • Zang – Kirsten Hillen
  • Zang – Ramon Bakker
  • Gitaar – Wycher Sprick
  • Bas – Hein Jordens
  • Drums – Wesley Postema
  • Toetsen, gitaar en zang – Tim Röttger

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven