Sash

Sash boeken met Sash hits  ‘Encore Une Fois’, ‘Ecuador’, ‘Stay’, ‘La Primavera’ en ‘Mysterious! Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle 90’s artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken zoals Sash, Dune, Alice DJ, DJ Jean en vele anderen. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sash.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Shash boeken 90's artiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie DJ Sash

Eén van de grootste succesverhalen uit de muziekgeschiedenis van Duitsland: SASH! De discografie van deze Duitse dj/producer is meer dan indrukwekkend. Zijn hits bereikten eind jaren ’90 niet alleen de hoogste regionen van de Europese hitlijsten, maar ook in de VS, Nieuw Zeeland, Australië en Japan was SASH niet weg te denken uit de charts!

Wereldwijd verkocht SASH ongeveer 22 miljoen albums en daarnaast ontving hij meer dan 65 gouden en platina platen over de hele wereld. ‘Encore Une Fois’, ‘Ecuador’, ‘Stay’, ‘La Primavera’ en ‘Mysterious Times’ zijn slechts enkele voorbeelden van SASH-hits. Door de jaren heen werkte SASH onder meer samen met grote namen als Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman en Boy George.

In Engeland bereikte SASH maar liefst tien keer (!) de top 10 van de Official Singles Charts UK, waarvan vijf keer op #2. In de Verenigde Staten stond hij met diverse singles op #1 in de Billboard Hot 100 Dance Chart.

Dj Sash Boeken

Sash is te boeken als DJ act van 1 x 60 minuten. Een avondvullend programma van 90’s artiesten en dj’s? Buro Voor Muziek is de 90’s specialist, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de allerlaagste kosten om een artiest/dj uit de jaren 90 te boeken.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met ons: T 088 460 8000 E info@burovoormuziek.nl

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven