SLAMM

The grand SLAMM party!

Coverband SLAMM boeken voor een optreden? Soms is het die foute  hit of een vette rocksong. Daarmee vindt coverband SlAMM elke keer weer de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek! Dit wordt een avond om nooit te vergeten. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband SLAMM

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Slamm coverband boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn SLAMM?

Is  show, muzikaliteit en rock- en feestmuziek te vangen in één optreden op één avond? Het bewijs komt van Slamm, zes muzikanten die inmiddels een vaste waarde zijn bij elke gerenommeerde uitgaansgelegenheid.

Soms is het die foute hit of een vette rocksong. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je kop krijgt. Daarmee vindt coverband Slamm elke keer weer de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Waarom ben je op zoek naar een band voor een feestavond? Omdat het echt moet zijn, omdat het moet knallen. En omdat het publiek tot en met de laatste toegift geboeid moet zijn door een band die de sfeer maakt, maar ook aanvoelt.

Show

Slamm is een band van zes muzikanten; twee fantastische lead zangers en een repertoire dat elke gelegenheid aankan – van surprise party tot bedrijfsfeest, van stampvolle kroeg tot tienduizend man in een feesttent. Energie, plezier en muzikale ervaring spat van het podium af. Dat mag je met recht een Grand Slamm Party noemen.

Kom gerust een keer kijken, en ervaar zelf hoe deze knallende band uit Brabant tot zo’n gewaardeerde naam in de entertainmentwereld kon uitgroeien.

Slamm is te boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten en feesttenten!

Speeltijden zijn 3 x 45 minuten.

Wilt u direct SLAMM of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven