Still Blue Coverband

Still Blue Coverband boeken. Dé allround coverband en live-sensatie van het Groene Hart. Voor deze zeskoppige formatie is geen kroeg te klein en geen tentfeest te groot. Boek nu Still Blue Coverband of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Still Blue Coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Still Blue Coverband?

Schraap je keel en houd je bier stevig vast voor deze knallende zesmansformatie. Met een zware lading opgerockte classics van de afgelopen decennia zal je schreeuwen en springen tot je kruipend naar huis gaat. Twee powervrouwen met een knallende strot in front en vier heren die de energie in jou laten losbarsten als nooit tevoren. Een show van ongekende klasse. Deze coverband gaat niet naar huis voordat de feesttent plat ligt.

Allround coverband

Dé allround coverband en live-sensatie van het Groene Hart. Voor deze zeskoppige formatie is geen kroeg te klein en geen tentfeest te groot. Met krachtige rockcovers, zinderende ballades, ‘catchy’ popsongs en verrassende mashups altijd een feest!

Still Blue Coverband boeken

Still Blue Coverband boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Still Blue Coverband neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Still Blue Coverband of als je meer informatie wilt over Still Blue Coverband en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven