Touch of TOTO – TOTO Tribute band

Touch of TOTO – TOTO Tribute band boeken voor een optreden? Touch of TOTO is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits. BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Touch of TOTO. Wilt u direct Touch of TOTO boeken? Bel dan 088 – 460 80 00.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Touch of Toto - Toto tribute band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Touch of TOTO?

Hold the line voor Europa’s #1 TOTO Tribute. Laat je omver blazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt. In een ruim 2 uur durende set worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin’ you, Rosanna en Hold the line vol passie op je afgevuurd. Gewapend met instrumenten van de originele muzikanten van TOTO en hetzelfde decor vergeet u even dat u bij een tribute band staat. Met 10 jaar ervaring aan shows in binnen en buitenland is Touch of TOTO ‘on fire’ en klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

“Ik heb nog nooit een Toto Tribute band zo dicht bij het origineel zien komen”(Franz Joostink)
“Het plezier waarmee jullie van het podium knallen, is ongekend!” 
“I want you to go and check it out!”(Steve Porcaro, toetsenist TOTO)
“Zoveel TOTO tributes die het net niet halen, maar jullie maken het 100% waar!”

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven