De sfeerheren

Stijlvol op de achtergrond, of entertainment op de voorgrond, een optreden van De Sfeerheren staat altijd in dienst van de gebeurtenis!

De sfeerheren boeken

De sfeerheren is een akoestisch mobiel duo dat zich met een accordeon en een contrabas tussen de gasten beweegt en zo een gezellige sfeer weet te creëren. Zowel vocaal als muzikaal staan de twee ervaren heren hun mannetje met onder andere Franse musette’s, Argentijnse tango’s, Zigeunermuziek, jazz en niet te vergeten Engelstalige/Ierse/Spaanse/ Duitse en uiteraard Hollandse liedjes en meezingers. Stijlvol op de achtergrond, of entertainment op de voorgrond, een optreden van De Sfeerheren staat altijd in dienst van de gebeurtenis! Akoestisch duo De Sfeerheren boeken? Bel vrijblijvend voor meer informatie met het Buro Voor Muziek team >> 088-460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Sfeerheren boeken akoestische act

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven