Marcus & Taylor

Feestband boeken

Feestband Marcus & Taylor boeken

“Wij spelen alles”. Een boute uitspraak van de 4 heren van Marcus and Taylor. Maar ze maken het ook echt waar vanaf ieder podium. En of dat podium nu in een gezellig bruin café staat, of in een enorme feesttent, dat maakt allemaal niet uit. Coverband Marcus & Taylor boeken voor een optreden? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je snel en betrouwbaar de band Marcus & Taylor kunt boeken.Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het band Marcus & Taylor. Wilt u direct Marcus & Taylor of een andere band boeken? Bel dan  088- 460 80 00

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Marcus & Taylor allround coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Marcus & Taylor

Ruim 100 meezingers, mee-springers en knalplaten in slechts 1 show die barst van de energie. In hoog tempo wisselen die gasten van Marcus & Taylor een goede oude ramplaat af met iets diks van nu.

Met een hoop gitaargeweld, dikke beats en vette sounds loopt de hele show vloeiend in elkaar over en is er nauwelijks tijd om op adem te komen. Werkelijk geen muziekstijl wordt er overgeslagen! Met de ervaring van ruim 10 jaar op podia in feesttenten, evenementen en clubs slaagt M&T erin om vanaf minuut één het publiek in beweging te krijgen en tot een absoluut toppunt te komen die een onvergetelijke feestervaring met zich meebrengt.

De show is standaard compleet aangekleed met dikke lichtshow en specialeffects. Wees gewaarschuwd: Met de show van Marcus & Taylor haal je grof geschut in huis! Het perfecte ingrediënt voor een party die ietsjes uit de hand mag lopen…

Feestband Marcus & Taylor boeken

De band is in te huren voor een avondvullende show, uitermate geschikt voor festivals, feesttenten, kermissen en personeelsfeesten. De promo op deze pagina geeft een mooie eerste indruk hoe allround, energiek feestband Marcus & Taylor is.

Samenstelling Marcus & Taylor:

Niels Pril – gitaar, vocals en bandleider

Joost Visser – drums, vocals

Martijn Bakker – toetsen,vocals

Ingmar Postma – vocals

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven