Martijn Fischer

Martijn Fischer boeken voor een show vol met Hazes repertoire en succes gegarandeerd! Bij Buro Voor Muziek boek je snel (online) en betrouwbaar de populairste artiesten, bands en dj’s.Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Fischer.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Martijn Fischer boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Martijn Fischer Biografie

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkt Martijn bij diverse theatergezelschappen. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein. Ook treedt hij  twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’.

Vanaf 2012 vertolkte Martijn ruim twee jaar de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. De succesvolle musical was te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Sinds begin maart is de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Voor zijn rol in deze film ontving hij een Gouden Kalf. In 2016 speelde Fischer de rol van Jezus in The Passion.

Martijn Fischer boeken

Martijn Fischer is met het repertoire van André Hazes te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Een spetterende show live met band voor 60-90 minuten behoort ook tot de mogelijkheden. Buro Voor Muziek informeert u graag bij het boeken van Martijn Fischer, bel 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven