Moon About

Een akoestisch trio dat bekende popliedjes van alle tijden speelt.

Moon About boeken voor een optreden? Moon About is een akoestisch trio dat bekende popliedjes van aller tijden speelt.Moon About speelt akoestische live muziek die in iedere situatie op z’n plek is. Het trio is flexibel en mobiel en kunnen spontaan contact maken met het publiek. Geen statieven, kabels of grote boxen maar echte muziek op echte instrumenten overal waar je wilt. Op het terras, in de tuin, in de feestzaal, bij de deur, in de winkel. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Moon About.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Moon About akoestische band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

We zijn ambachtelijke rasmuzikanten die onze plek vinden bij elke gelegenheid: op een podium, bij de deur of bij u aan tafel. Moon About speelt op feesten, recepties, bruiloften en in cafés met een enorm repertoire van engelstalige liedjes om heerlijk naar te luisteren of om op te dansen.

Moon About is specialist in ONVERSTERKT EN MOBIEL musiceren, voor de echte liefhebber van een authentiek geluid en een ontwapenende show. We zijn op een prettige manier aanwezig, aanhakend bij alles wat er gebeurt. Gezellige muziek waarbij een gesprek gewoon mogelijk is. Voor de gelegenheid waar enige versterking iets toevoegt brengen we een kleine versterkerset en licht mee.

Akoestische band Moon About boeken

Ons REPERTOIRE bestaat uit pop- en soulhits van artiesten als Crowded House, The Rolling Stones, Elvis, Oasis, Frank Sinatra, Norah Jones, Simon & Garfunkel, Michael Jackson, The Beatles, Bruce Springsteen, The Everly Brothers, The Fine Young Cannibals, Roy Orbison, Otis Redding, Van Morisson en Sam Cooke.

We spelen lekkere dans- en luisterliedjes als Dancing In The Street, Brown Eyed Girl, Your song, Obladi Oblada, Heart of gold, Red red wine, Rawhide, Wooly Bully, My Girl, Singing in the rain, Walk Like An Egyptian, etc.

Direct Moon about boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven