Pianoco’s

Pianoco’s boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Pianoco’s .

Twee piano vleugels midden op de dansvloer tussen de gasten op receptie/bruiloft of zomaar een feest en……….met de juiste muziek op het juiste moment in de juiste kleding. De gasten kunnen verzoeknummers aanvragen, die de pianisten graag spelen mits meegezongen door de gasten! Hierdoor ontstaat er een super gezellige interactie tussen de entertainers en het publiek.

Elke gewenste samenstelling is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan piano/gitaar, piano/drums of piano/drums/gitaar. De heren zijn er op getraind om een grote diversiteit aan verzoeknummers te spelen! De één op gitaar en de ander bijvoorbeeld op de piano, van Nederlandstalig tot rock, alles kunnen deze mannen aan.

U vraagt, zij spelen en het mooie is u geeft zelf de gewenste stemming aan!

Pianoco’s boeken? Neem voor meer informatie contact op met Buro Voor Muziek >> 088- 46080 00    

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Pianoco's boeken pianoshow

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven