Pim Pam Pompen

Pim Pam Pompen boeken voor je evenement? Plaatjes rammen zonder concessies, gewoon feest maken en we zien wel waar het schip strandt. Van ABBA tot ANGERFIST, Pim Pam Pompen! doet het zonder schaamte en schuift er rustig nog een beetje happy hardcore en hiphop tussendoor. Meer informatie over Pim Pam Pompen of andere toffe DJ-act als BeatcrooksBende van Ellende en Luftwaffel boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Pim Pam Pompen boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Pim Pam Pompen?

Explosieve en krachtige dj sets waarin alle muziekstijlen voorbijkomen. Klassiekers waarin luidkeels wordt meegezongen, schuurwaardige RnB en HipHop, dampende Rock ’n Roll en stampende beukers.

Door snelle schakelingen in stijlen en thema’s wordt elke club, discotheek of festivalvloer in no-time omgevormd tot een onvergetelijk feest. Door exclusieve edits, remixes en mash-ups en de toevoeging van attributen en effecten is het verrassingselement constant aanwezig en wordt het publiek op haar wenken bediend.

DJ Concepten

Fort Fiesta
Dat feestcafé waar je vroeger (écht) nooit kwam, maar waar je (stiekem) elk weekend weer met weemoed aan terugdenkt. Waar de DJ’s de hitjes nét te snel doormixen, ze nét iets teveel in de microfoon roepen en de diverse stijlen zich té snel opvolgen. Fort Fiesta heeft het en is totaal niet bang om het te verbergen!

Coming Fout!
Een fouter feest dan dit, bestaat niet. Unicorns de lucht in, confetti in je haar, guilty pleasures op je oren en om het nog completer te maken krijg je ook nog eens een handvol dragqueens op je netvlies voorgeschoteld.

Pim Pam Pompen boeken

Pim Pam Pompen boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Pim Pam Pompen neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Pim Pam Pompen of als je meer informatie wilt over Pim Pam Pompen en andere toffe acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Meer toffe DJ-Acts als Pim Pam Pompen boeken?

Terug naar boven