Pure Ellende

Dance-, rock- & schlagerband Pure Ellende

Pure Ellende band boeken en je krijgt hits als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Ich Bin Wie Du’. En toegegeven, in deze live uitvoering klinkt het allemaal niet eens zo ellendig. Met bizar truttige pakken en jurkjes brengen ze een schlager meezingmedley waar je U tegen zegt. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Pure Ellende

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Pure Ellende Boeken-Band-Dans, rock en schlagerscollectief

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Pure Ellende

Dance-, rock- & schlagerband Pure Ellende voorziet sinds 2008 de Nederlandse podia van een ambachtelijke mix van de vetste dancehits, glazuur-afbrekend zoete pop, hardste rock en de aller-Duitste schlagers.

Het beste en slechtste uit de internationale muziekgeschiedenis ondergaat in handen van deze podiumbeesten een stevige facelift. Er wordt gemixed met de nieuwste hits in medleys en mash-ups tot een vette, energieke show met interactie en humor.

De setlist leest als een who’s who van 90s Now & de Top 2000: van Britney Spears tot Lady Gaga, van Coldplay tot Faithless. Met een niet aflatend enthousiasme, ongehinderd door enig muzikaal geweten en bij elkaar speelt Pure Ellende anno 2011 door het hele land. De band is uitgegroeid tot de ideale act voor studentenfeesten, sportevenementen en festivals .

Ervaar de grenzen van de muzikale (wan)smaak van deze zeven ervaringsdeskundigen tijdens een optreden of klik hier voor een voorproefje!

Nog steeds niet genoeg van deze Helden? Neem dan contact op met Buro voor Muziek >> 088-460 8000 oof vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven