Rene Karst

Rene Karst bij het grote publiek bekend geworden met de grote hit samen met zanger Stef Ekkel “liever te dik in de kist dan een feestje gemist”. Rene is Karst  is een zanger met echte Nederlandstalige feestnummers  met een zeer aanstekelijk refrein. 100% feest gegarandeerd! Zanger Rene Karst boeken? Bij boekingskantoor Buro voor Muziek boek je snel en betrouwbaar artiesten zoals Rene Karst,Stef Ekkel, Frans Bauer, Glennis Grace en Jan Smit.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
René Karst boeken. Boek René Karst nu bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Rene Karst

René Karst is geboren op 13 augustus 1966 in Hoogeveen. Treedt op sinds 1979 en heeft, hoofdzakelijk door Noord Nederland, veel opgetreden met een Drents streektaal programma samen met zangeres Jannie Karst Dubbelboer (zijn moeder) onder de naam Duo Karst. René is als zanger/gitarist/componist verantwoordelijk voor vele honderden eigen liedjes die hij met Duo Karst op bijna 30 verschillende CD´s heeft opgenomen.

Als producer is hij op dit moment nauw betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe album van zangeres Erika Karst. René is een echte artiest en heeft door heel Nederland in vele zalen op diverse podia gestaan.

Met het uitbrengen van zijn eerste single “Supergavetijd” heeft hij een nieuwe weg ingeslagen en probeert hij de stap naar het landelijke te maken. De single is een echt feestnummer met een zeer aanstekelijk refrein.

Boeken Rene Karst

In 2016 is Rene Karst bij het grote publiek bekend geworden met de grote hit samen met zanger Stef Ekkel “liever te dik in de kist dan een feestje gemist”

Rene is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Ook is Rene Karst te boeken samen met bijvoorbeeld Stef Ekkel.

Rene Karst boeken? Informeer vrijblijvend bij Buro Voor Muziek naar de mogelijkheden voor het inhuren van de artiest Rene Karst >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven