Slam!FM on Tour

Slam FM on Tour boeken?Publieksevenement, bedrijfsfeest, birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw feest er , één om nooit meer te vergeten!

SLAM! FM on Tour komt met een geheel vernieuwde show de beste beats brengen door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staan garant voor een avond helemaal losgaan. Slam!FM on Tour boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Slam!FM on Tour.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
SLAM FM On Tour boeken. SLAM FM On Tour boeken bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

 Slam!FM on Tour boeken

De show wordt georganiseerd met medewerking van een of meerdere DJ’s van Slam!FM, verschillende give aways en decoratie materiaal. Er worden leuke spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de bezoekers. Deze interactieve show duurt 3 uur. De show wordt uitgevoerd op de (huis)installatie welke aanwezig is op de locatie.
De tour kan lekker plat en gezellig zijn, maar ook cool met club en bubbling muziek. De keuze is aan de eigenaar. De show is inclusief verschillende give away’s, zoals t-shirts, pennen, sleutelhangers, petjes, kaarten voor verschillende feesten enz. Ook krijgt men 40 eigen radiocommercials à 15 seconden.
Er zijn op dit moment meerdere top DJ’s aangesloten bij het Slam!FM DJ Team. De show wordt geleverd inclusief Slam FM promo babes.

Slam On Tour boekingen

De show van SLAM! is vernieuwd. Wat kan je verwachten?
– Een volledige LED show bestaande uit een LED wall en een LED dj-booth *
– 2 CO2 shooters standaard geleverd bij iedere SLAM! On Tour show
– 1 MC bij iedere SLAM! On Tour show
– De beste licht- en geluidsapparatuur van dit moment
– Radiocommercials in de week in aanloop naar het evenement
– Een Club show op maat voor kleinere zalen en partijen
– Talloze uitbreidingsmogelijkheden o.a.: techniekuitbreiding, special effects, danseressen en live artiesten

Direct Slam!FM on Tour boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven