The 2 Men Show

The 2 Men Show boeken? Boek nu The 2 Men Show of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The 2 Men Show boeken. The 2 Men Show boek je bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn The 2 Men Show?

Michael Schumacher en Tom Roelofs zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze nu aan de weg als een bijzonder duo. Ze spelen op gitaar, piano, cajon en zingen beide bekende covers. Het repertoire is erg gevarieerd. Het bevat zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Hiermee zorgen zij voor een ultieme sfeer. Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen ze voor een akoestisch top feest!

The 2 Men Show boeken

The 2 Men Show boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over The 2 Men Show neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van The 2 Men Show of als je meer informatie wilt over The 2 Men Show en andere duo’s ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven