Wahnsinn Band

Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!

Wahnsinn Band boeken voor een optreden? Tijdens eens optreden van Wahnsinn gaan alle remmen los. Een show die opgebouwd is uit een slinger van muzikale toppers. Hun repertoire kenmerkt zich als Volksstümlich, Schlager, prikkelende accordeon sounds, Alpenrock, Polka en Steirisch. Van Apres-Ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie!Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Wahnsinn Band.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Wahnsinn band boeken oktoberfeestband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Wahnsinn Band?

De naam is allesomvattend en niet te vermijden. Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasmuzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen (letterlijk). En met live-show bedoelen we ook écht live: geen bas uit keyboards, geen tuba uit accordeons, geen electrodrums, nee helemaal niks van dat alles, dat is pas liefde voor muziek! Iedere sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is!

Show

Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager, Alpenparade, Ober-bayerisch, Glansparade, Hüttenfest, Polka en Steirisch; van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie, alle remmen gaan los!

Een strakke blazerssectie (die erotische Kapelle), überdikke drum ’n bass sounds, pompende tuba solo’s, vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijke süße soße von 4 Wiener Sängerstimmen! Uiteraard zal de kenmerkende witte vleugel niet ontbreken tijdens een party met Wahnsinn.

Wahnsinn: een van de weinige volledige live bands welke het apres-ski-oktoberfest-oberkrain-mallorca-ballerman-bier-/tentfeest repertoire echt serieus neemt en aangevuld met enkele Hollandse kneiters en pop-songs al menig feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent.

Speeltijden: 3 x 45 minuten

Wilt u direct Wahnsinn Band of een andere oktoberfeestband boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven