De Muzikale Mannen

U wordt getrakteerd op een keur aan herkenbare liedjes in diverse muziekstijlen.

Mobiel Akoestisch Allround

Drie gezellige muzikale mannen trakteren u op een keur aan herkenbare liedjes in diverse muziekstijlen. Ze spelen zonder geluidsversterking, wisselen regelmatig van speelplek en hebben een plezierige omgang met het publiek. Hun aangename muziek is nooit te hard, altijd verrassend, verfrissend en zeer veelzijdig. De schitterende jaren ’30 kostuums maken het geheel compleet. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van De Muzikale Mannen.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Muzikale mannen akoestische band

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Leuk om te zien en heerlijk om naar te luisteren. Muziek-act door professionals met een enorme muzikale bagage. Door hun ervaring, veelzijdigheid en vakmanschap kunnen ze zich aanpassen aan iedere situatie waar akoestische muziek op zijn plaats is.

Costumering; Jaren ’30 kostuums,(denk aan Kruimeltje, Oliver Twist, Straatschoffies, Pietje Bell)

Of…..als “Fanfare”, ‘Klasiek”, “Bakkers”, “Matrozen”, “Dickens”, ‘Kerst Trio”, ”Retro”…………………

Repertoire

Swing-jazz, Retro-pop, Licht-klassiek, Evergreens, Franse chansons, Latijns-Amerikaans, Meezingers, Vrolijke marsjes en Slapstick.

Instrumentaal en vocaal in diverse talen gezongen.

Samenstelling

  • Banjo & (Lead)zang.
  • Saxofoon & zang.
  • Bastuba, zang & percussie

De muzikale mannen boeken

Ze spelen sets van 40 minuten (per uur) of aangepast in overleg met de opdrachtgever

Graag gezien bij: Recepties, Ontvangsten, Presentaties, Diners, Bruiloften, Privéfeesten, Openingen, Boten, Treinen, Tuinfeesten, Winkelcentra, Pretparken, Huiskamers. Altijd en overal inzetbaar dus.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Meer bands als De Muzikale Mannen

Terug naar boven