Lampegastuh

Lampegastuh boeken?Ieder optreden van deze mannen is weer een complete verrassing. Ze brengen je een stortvloed aan hits, unieke remixen in alle soorten muziek stijlen, in hoog tempo afgewisseld met opzwepend & energiek microfoon gebruik. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire feest dj’s, artiesten en bands kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Feestdj Lampegastuh.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
lampegastuh boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Lampegastuh

Lampegastuh is een Eindhovens DJ duo. Na lovende reacties over hun eerste optredens besloten Jordy en Gert-Jan samen verder te gaan onder een eigen naam: “Lampegastuh”. De spots gaan aan en vanaf de eerste klanken waan je jezelf in een wereld van feest, ze shinen op iedere stage en gaan pas weg zodra het licht weer aan gaat.

Lampegastuh boeken

Ieder optreden van deze mannen is weer een complete verrassing. Ze brengen je een stortvloed aan hits, unieke remixen in alle soorten muziek stijlen, in hoog tempo afgewisseld met opzwepend & energiek microfoon gebruik.Ze bewezen op festivals als Lakedance, Wish Outdoor, Majestic dance, Winterpark en zelfs bij het PSV Kampioenschap 2014/2015 klaar te zijn voor het echte werk. Van Koningsdag tot kermis en van festival tot kroeg, deze “Gastuh” zijn met al hun ervaring de aangewezen personen om te zorgen voor één grote bende!

Lampegastuh zijn klaar om bij ieder festival, elke feesttent, de leukste kermissen en alle andere feestjes helemaal los te gaan. Kortom: houdt deze mannen in de gaten!

Feestdj’s zoals de Lampegastuh, Beatcrooks, Miss Bontbeats boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.

Neem vrijblijvend contact op of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven