Popgunnn

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks!

Popgunnn boeken

Popgunnn boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband Popgunnn. Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.

Wilt u direct coverband Popgunnn of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
band Popgunn boeken-coverband boeken burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Popgunnn?

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers. Zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt barst het feest los.

In één doorlopende set van 90 minuten of twee sets van 60 minuten vliegen de Hits zonder onderbrekingen je om de oren. De band zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal orgasme.

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a.: Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90’s Festivals in Scandinavië.

Show

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is daarmee een uitzinnig groot feest gegarandeerd. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

Samenstelling

VOCALS – ASTRID KUNST
VOCALS – ALEX SAMS
KEYS – YONO RAKSO
GUITAR – DOMINICK AMATSAHIP 
BASS & MOOG – REINIER BLOMMAERT
DRUMS – ERIK LAND

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven