• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Kidz – DJ

Kidz – DJ

Kidz – DJ

De Kidz-DJ trekt door het land met een mobiele show (een knotsgekke rondrijdende Disco-wagen voorzien van licht, geluid, rookmachine e.d., die de Kidz-DJ zelf voort trekt), zodat de Kidz-DJ op meerdere plekken op uw locatie zijn show kan houden. Uiteraard kan op uw verzoek ook voor een vaste locatie worden gekozen. Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor veel plezier voor kids en ouders!

Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor een interactief feest voor kinderen van 3 tot 10 jaar en natuurlijk voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes… eigenlijk gewoon voor iedereen! De Kidz-DJ draait zijn nummers van al zijn cd’s. In de show zitten veel interactieve elementen die voor zowel kinderen als voor ouders bedoeld zijn. Wie doet mee met de Kidz-DJ Danswedstrijd? Wie gaat samen met de Kidz-dj scratchen! Welke papa danst het coolst? Ook deelt de Kidz-DJ leuke cadeautjes uit en de winnaars van de wedstrijden ontvangen een gratis doeboek of cd.

Op zijn cd’s voorziet de Kidz-DJ de grootste hits van nieuwe Nederlandstalige kinderteksten. Voor de ouders vormen deze oude hits van weleer natuurlijk een feest van herkenning, kortom: win-win voor ouder en kind! In december 2010 werd de reeks uitgebreid met een speciale I LOVE SINT-CD, waarmee de Kidz-DJ een Gouden plaat scoorde. Dit kwam mede door de aandacht die de Kidz-DJ kreeg tijdens de Nationale Sintintocht. De Kidz-DJ was tijdens de intocht ruim 4 minuten live op TV wat uiteraard heeft bijgedragen aan zijn naamsbekendheid. Daarna verscheen de 4e CD in de reeks namelijk: I LOVE NEDERPOP! In oktober 2011 verscheen de 5e en laatste CD: I LOVE CHRISTMAS

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.