• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Frans Bauer in Losser

Frans Bauer in Losser

Frans Bauer Live in Losser

Frans Bauer Live in Openluchttheater Brilmansdennen. De bekendste Brabander van Nederland komt naar Losser. Mis deze unieke kans niet! Frans Bauer trekt dit seizoen weer door het land en komt ook naar het mooie Twentse landschap.

Onder begeleiding van de Holland Showband, speelt Frans Bauer op vrijdag 6 september in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Niet alleen zijn grootste hits passeren de revue, maar ook de gulle lach en hilarische anekdotes van de Bauers. Frans zorgt voor een feest met een lach, een traan en veel gezelligheid, zoals we gewend zijn van deze innemende Brabander.

Ga voor tickets en info naar: http://www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/
Frans Bauer Live in Concert in Losser

Boekingen en informatie: www.bvm.nl

Frans Bauer Live in Losser

FOTO: William Rutten

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.