Wolfgang

Wolfgang boeken voor uw Oktoberfest of evenement? Al jarenlang is Wolfgang! één van de populairste feestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten. Meer informatie over Wolfgang of andere Oktoberfest artiesten als Die Geile Madeln en Otto Lagerfett boeken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Wolfgang boeken. Oktoberfest artiesten boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Wolfgang?

Al jarenlang is Wolfgang! één van de populairste feestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten. Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer voor 100% stimmungsgarantie! De beste Après-ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang! de bühne betreedt en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Après-skien vele andere Oktober- en Après-ski feesten. Veelinteractie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang! Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse ras entertainer!

Wolfgang boeken

Wolfgang boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over een optreden van Wolfgang neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Wolfgang of als je meer informatie wilt over Wolfgang en andere Oktoberfest artiesten ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven