• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid. Bevrijdingsfestival organiseren? Boek je band of artiest bij BVM

Dit jaar herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog 75 jaar na dato. Daarom vieren we ook dat we al 75 jaar lang in vrijheid kunnen leven. Om die vrijheid te vieren en door te geven worden er door het hele land evenementen georganiseerd. Op zoek naar een te gekke band, artiest, dj of ander entertainment voor jouw bevrijdingsfestival?

Sinds de jaren 90 worden er in verschillende provincies grote bevrijdingsfestivals georganiseerd met te gekke bands, artiesten en dj’s. Ook kennen we sinds de jaren 90 de ambassadeurs van de vrijheid. Dit jaar zijn dat: Rapper Snelle, DJ Trio Kris Kross Amsterdam, Roxeanna Hazes en DJ Duo Lucas & Steve. Deze artiesten kun je tegen komen op de grote bevrijdingsfestival. Gaat je niet naar de grote steden, maar organiseer jij een bevrijdingsfestival in jouw stad of dorp? Wij helpen je graag met samenstellen van een te gek entertainmentprogramma. Kijk bijvoorbeeld eens op onze band- of artiestenpagina. Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, mailen of bellen naar een van onze medewerkers.

75 jaar vrijheid. Geef vrijheid door!

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op Facebook, Instragram & Youtube

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.