• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

15 jaar na zijn dood nog immens populair

15 jaar na zijn dood nog immens populair

André Hazes - 15 jaar na zijn dood, immens populair

Gisteren was het precies 15 jaar geleden dat een van de grootste volkszangers van ons land overleed. Nu 15 jaar later is de muziek van André Hazes nog steeds immens populair, misschien nog wel meer dan toen. Meer dan 900.000 Spotify luisteraars per maand en het verzamelalbum ‘De Hazes 100’ staat al 341 weken in de Album Top 100.

Niet alleen zijn zoon André Hazes houdt zijn muziek levend, maar ook heel veel andere artiesten. Zo zijn er tal van Hazes lookalikes en een Hazes tributeband. Ook Martijn Fischer tourt dit theaterseizoen met een ode aan André Hazes langs de Nederlandse theaters. Het is meer dan duidelijk dat Hazes nog steeds leeft in de harten van de mensen.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.