• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Danny Vera op nr. 4 in Top 2000

Danny Vera op nr. 4 in Top 2000

Danny Vera boeken. Boek nu Danny Vera bij BVM

Danny Vera is de hoogste binnenkomer ooit in de Top 2000 van NPO Radio 2. Met zijn nummer Roller Coaster komt hij binnen op plek vier.

Begin dit jaar brak Danny Vera door bij het Nederlandse publiek en scoorde een dikke hit met het nummer Roller Coaster. Dat het nummer een succes is, is wel te merken. Er werd massaal gestemd en het nummer komt als hoogste binnenkomer op plek vier van de Top 2000.

Ook kondigde Danny Vera deze week zijn clubtour aan voor het najaar van 2020. Danny Vera is in een korte tijd uitgegroeid tot een muzikaal icoon van Nederland. Wilt u Danny Vera boeken en/of meer informatie? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Boek Danny Vera nu. Klik hier!

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.