• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Frans Bauer’s tv succes

Frans Bauer’s tv succes

Frans Bauer Live. Boek nu Frans Bauer!

Frans Bauer is wederom succesvol op televisie met het programma De Bauers in Argentinië. De tv-programma’s van de altijd goedlachse zanger Frans Bauer blijven een succes. Na Amerika en China is nu het land van onze vorstin Argentinië aan de beurt, waar hij samen met zijn vrouw Mariska op een natuurlijk komische wijze een reis maakt door het land.

Nederlands bekendste volkszanger Frans Bauer! Frans bekend van zijn grote hits waaronder “Als sterren aan de hemel staan”, “Op rode roze vallen tranen”, “Heb je even voor mij” en “De regenboog” maakt van ieder optreden een groot feest.

Unieke samenwerking met rapper Donnie

Met het nummer ‘Geen centen, maar spullen’ slaat Frans Bauer een geheel nieuwe doelgroep aan. En we weten van Frans dat hij niet vies is van een uitdaging. Het nummer ‘Geen centen, maar spullen’ is te beluisteren op Spotify en YouTube.

Boek Frans Bauer nu! Klik hier! Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

FOTO’S: Guus Buitink

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.