• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Marianne Weber

Marianne Weber boeken

Meer informatie over Marianne Weber

Zangeres van het levenslied

Marianne Weber, de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied, werd door de Zangeres zonder Naam zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de titel van ‘Koningin van het Levenslied’.

Marianne Weber heeft haar kwaliteiten als zangeres inmiddels al lang bewezen door de ontelbare optredens in het land die zij heeft gedaan. Tijdens de optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans bij deze zangeres. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen, zij wil haar publiek kunnen zien . ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne Weber .

Het levenslied ligt Marianne dicht aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek en ziet het als een stukje van haar cultuur; die muziek zit in haar bloed. Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen. Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Marianne Weber

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.