Marianne Weber

Koningin van het levenslied

Zangeres Marianne Weber boeken? Bij boekingskantoor Burovoormuziek.nl boekt u artiesten zoals Marianne Weber, Anita Meyer, Edsilia Rombley snel en betrouwbaar. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van zangeres Marianne Weber.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Marianne Weber zangeres boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Marianne Weber

Marianne Weber heeft haar kwaliteiten als zangeres inmiddels al lang bewezen. Tijdens de optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans bij Marianne. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben. Voor haar geen donkere zalen, ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens.

Marianne Weber werd door de Zangeres zonder Naam zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam is Marianne dan ook de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’.

De solo carrière van Marianne Weber begon toen ze in 1992 op zoek ging naar een nieuw producersteam. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg.  Dit duo schreef de  hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is. Zangeres Marianne Weber stond aan het begin van een veelbelovende zangcarrière. De erkenning vanuit de platenbranche ontving Marianne later in de vorm van een Edison voor haar album ‘Diep in mijn hart’. Er volgden nog vele successen. Zoals te horen is op haar albums ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’ en ‘Jou vergeet ik niet’  ‘Alleen voor jou’.
Eén van haar grootste successen was de duet-CD met Frans Bauer. De combinatie Weber en Bauer bleek een enorm succes. Na het succes van de hitsingle ‘De regenboog’ brak het album alle toenmalige records.

Boekingen Marianne Weber

Het levenslied ligt Marianne nauw aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek. Marianne ziet het als een stukje van haar cultuur. Ze kan zich niet voorstellen ooit ander repertoire te gaan zingen. Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen. Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik.

Marianne Weber boeken

Zangeres Marianne Weber is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten, maar ook met live band in een show van 60 minuten.

Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en laagste kosten om een optreden te boeken van artiest Marianne Weber.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven