Normaal tribute band Oerend Hard

Normaal tribute band Oerend Hard boeken?

Een optreden van deze Normaal tribute band Oerend Hard, is een beleving met prachtige herinneringen aan de optredens van de band Normaal! Oerend Hard speelt altijd met een blazerssectie bestaande uit 2 saxofoons, trompet en trombone. Natuurlijk ook bekende hits als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard worden gespeeld.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Normaal tribute band Oerend Hard boeken. Normaal Tribute boeken bij BVM

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Oerend Hard

Oerend Hard is een Normaal Tribute Band. Een groot podium, een ultieme geluidsinstallatie, een passende lichtshow en decors maken deel uit van de show .

Om het Normaal geluid zo authentiek mogelijk te benaderen spelen de bandleden op dezelfde instrumenten. Tevens maakt de band gebruik van dezelfde versterkers die tijdens de laatste show in het Gelredome gebruikt werden.

Deze instrumenten en versterkers zijn uit heel Europa gehaald. Dit was een lastige klus en vele kilometers reizen heeft gekost. Oerend Hard speelt altijd met een blazerssectie bestaande uit 2 saxofoons, trompet en trombone.

Het pronkstuk van de tributeband Oeren Hard, is de rode Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink. Omdat Bennie Jolink het initiatief zo waardeerde kon de band zijn geliefde op Bo Diddley geïnspireerde gitaar (speciaal voor hem gebouwd) overnemen. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. De bezetting van de band is compleet en vanaf september 2017 is het hele project operationeel.

De setlist is samengesteld en bevat naast de nummers van het afscheidsconcert in het Gelredome, een selectie van nummers welke een goed beeld geven van de muzikale nalatenschap van de band Normaal.

Boekingen Normaal tribute band Oerend Hard

Natuurlijk alle bekende hits als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Hummelo, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard worden gespeeld. Maar ook nummers welke de laatste jaren niet meer live ten gehore zijn gebracht door andere bands, worden door Oerend Hard gespeeld. Het gehele repertoire is met zorg uitgekozen en worden met veel respect voor de band en schrijvers gebracht.

Een optreden van deze Normaal tribute band, is een beleving met prachtige herinneringen aan de optredens van de band Normaal!

BVM Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingskantoor voor de tribute Normaa lband Oerend Hard. Neem voor beschikbaarheid, aanvullende info contact op met BVM of vul bovenstaande contact formulier in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven