• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Normaal tribute band Oerend Hard

Oerend Hard Tribute band boeken

Meer informatie over Normaal tribute band Oerend Hard

Oeren Hard en de rode Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink.
Een optreden van deze Normaal tribute band Oerend Hard, is een beleving met prachtige herinneringen aan de optredens van de band Normaal!

Om het Normaal geluid zo authentiek mogelijk te benaderen spelen de bandleden op dezelfde instrumenten. Tevens maakt de band gebruik van dezelfde versterkers die tijdens de laatste show van Normaal in het Gelredome gebruikt werden. Deze instrumenten en versterkers zijn uit heel Europa gehaald. Dit was een lastige klus en vele kilometers reizen heeft gekost. Oerend Hard speelt altijd met een blazerssectie bestaande uit 2 saxofoons, trompet en trombone. Het pronkstuk van de tributeband Oeren Hard, is de rode Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink. Omdat Bennie Jolink het initiatief zo waardeerde kon de band zijn geliefde op Bo Diddley geïnspireerde gitaar (speciaal voor hem gebouwd) overnemen. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. De bezetting van de band is compleet en vanaf september 2017 is het hele project operationeel.

De setlist is samengesteld en bevat naast de nummers van het afscheidsconcert in het Gelredome, een selectie van nummers welke een goed beeld geven van de muzikale nalatenschap van de band Normaal. Natuurlijk alle bekende hits als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Hummelo, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard worden gespeeld. Maar ook nummers welke de laatste jaren niet meer live ten gehore zijn gebracht door andere bands, worden door Oerend Hard gespeeld. Het gehele repertoire is met zorg uitgekozen en worden met veel respect voor de band en schrijvers gebracht.

Een optreden van deze Normaal tribute band, is een beleving met prachtige herinneringen aan de optredens van de band Normaal!

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Normaal tribute band Oerend Hard

  Gelegenheden
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.