• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Zomerfeesten De Hoeve

Zomerfeesten De Hoeve

Bands-zomerfeest-boeken

Met het hemelvaartsweekend barsten de  Zomerfeesten in de Hoeve altijd los. Een gevarieerd programma voor jong en oud van donderdag tot zondag! Buro Voor Muziek heeft ook dit jaar weer de programmering mogen verzorgen voor dit mooie evenement met o.a. DI-RECT, Rowwen Hèze, Bökkers, Bandje Speciaal, George Baker, The Euros, Jody Bernal, FEESTNATION, Beatcrooks, Dansado & De Feestneger, HOTTUB HEROES, POPGUNNN, Saints ’n Sinners, De Paloma’s, King Boogie, Crystal Dream, Red Hot Chili Neppers – RHCP Tribute, Callahan Clearwater Revival, Whotnix, Rob Toonen, Vangrail en Vezpa.

Ook interesse in entertainment voor een geslaagd zomerfeest? Buro Voor Muziek maakt graag een voorstel op maat voor bands/artiesten/dj’s passend bij de wensen en budget voor het evenement. Bel Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.