Helen Music

Helen Music boeken voor uw feest? Helen Music, de jazzy band die niet alleen jazz speelt maar ook (hedendaagse) pop, soul en latin nummers in een ‘jazz-jasje’ gestoken. Het geluidsvolume is zodanig aangepast dat u en uw gasten met elkaar kunnen praten. En dit helemaal LIVE, met een aangename eigen sound! Op deze pagina meer informatie over de band Helenmusic.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Helen Music boeken jazzband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Helen Music

Helen Music, de jazzy band die niet alleen jazz speelt maar ook (hedendaagse) pop, soul en latinnummers in een ‘jazz-jasje’ gestoken. Het geluidsvolume is zodanig aangepast dat u en uw gasten met elkaar kunnen praten. En dit helemaal LIVE, met een aangename eigen sound! De complete band bestaat uit zangeres Helen Hilberink, gitarist Mark Weber, contrabassist Uli Wentzlaff-Eggebert, trompettist Bert Fransen en drummer Jan ter Maat jr. Allen hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend.

Het repertoire varieert van nummers van Amy Winehouse, Jamie Cullum tot Michael Jackson. Dus van jazz naar latin, (hedendaagse)pop en soul. Helen Music verzorgt in goed overleg met u de indeling van de middag of avond. Of het nu een Event, een receptie, een diner-dansant of een swingend feest moet worden! Door het repertoire is Helen Music in staat zowel achtergrondmuziek te spelen als ‘los te gaan’ met lekkere dansmuziek.

Helen Music boeken

Naast de complete bezetting kunt u Helen Music ook als DUO of TRIO boeken. Een aantal nummers uit het repertoire:
Don’t get around much anymore, Cheek to cheek, Georgy Porgy, Stompin at the Savoy, Sway, Treasure, Get Lucky, Masquenada, Agua de Beber, So Dance Samba, Another Day, Valerie, Mercy, Ain’t nobody, A Night Like This, Half a minute, Billy Jean, Signed, Sealed, Delivered, Kiss, Walkin on Sunshine (jazz), If I ain’t got you, Fantasy, Another Day, Sway.

Jazzy band Helen Music exclusief en snel boeken? Neem voor beschikbaarheid contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Prijslijst voor bruiloften:

  • Bruiloft tot 500 mensen: € 1.500,- (excl. BTW)
  • Bruiloft tot 1000 mensen: € 2.000 (excl. BTW)
  • Bruiloft met meer dan 1000 mensen: € 2.500,- (excl. BTW)
Terug naar boven